Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se
Facebook |   Twitter |   YouTube

O podjetju Mehanizacija Miler

Podjetje Mehanizacije Miler d.o.o. je nastalo v mesecu marcu, leta 2001 in se uvršča med hitrorastoča podjetja.

Zastopamo podjetje Krone, ki se ponaša že s stoletno tradicijo. Prav tako zastopamo podjetja Joskin, Elho, Reform, Eschlböck, Posch, Tobroco, Rauch, BVL, Sfoggia, Farmtech, Vitli Krpan , Vigolo in Farmtech. Zagotavljamo vam hiter in kvaliteten servis na vašem domu, in prodajo rezervnih delov. 

Vsekakor pa se zaposleni v podjetju Mehanizacije Miler zavedamo, da spanje na lovorikah nikakor ni ključ do uspeha. Zato Vam tudi v bodoče zagotavljamo zelo pestro, obogateno, sodobno in konkurenčno ponudbo.

 V letu 2010 smo odprli PSC  Slovenska Bistrica, na Tomažičevi ulici 6.

V letu 2012 smo odprli PE Komenda, v Mostah 89 b.

V letu 2013 smo odprli PE Leskovec pri Krškem, Veliki podlog 34, 8273 Leskovec pri Krškem.

V letu 2015 smo odprli PE Beltinci, Panonska ulica 3 a, 9231 Beltinci.

V letu 2016 smo na Ravnah na Koroškem odprli nov Poslovno trgovski in Servisni center, ter preselili sedež podjetja. Dobja vas 4, 2390 Ravne na Koroškem.

 

 

 

 

 

E-obveščevalec


Prijava

Zadnje novice

Vabljeni na kmetijsko-živilski sejem v Gornjo Radgono od 24. do 29. avgusta. Tudi mi bomo prisotni na sejmu z našim prodajnim programom in veliko zanimivimi aktivnostmi predvsem za namjlajše. Ne zamudite pa tudi izjemnih sejemskih akcij.
Le še nekaj dni do začetka 33. državnih in 12. mednarodnih kmečkih iger na Poljani! 👨‍🌾👩‍🌾 Tudi mi bomo tam! ☘️🍀 Zanimivo bo!