Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se
Facebook |   Twitter |   YouTube

O podjetju Mehanizacija Miler

Podjetje Mehanizacije Miler d.o.o. je nastalo v mesecu marcu, leta 2001 in se uvršča med hitrorastoča podjetja.

Zastopamo podjetje Krone, ki se ponaša že s stoletno tradicijo. Prav tako zastopamo podjetja Joskin, Elho, Reform, Eschlböck, Posch, Tobroco, Rauch, BVL, Sfoggia, Farmtech, Vitli Krpan , Vigolo in Farmtech. Zagotavljamo vam hiter in kvaliteten servis na vašem domu, in prodajo rezervnih delov. 

Vsekakor pa se zaposleni v podjetju Mehanizacije Miler zavedamo, da spanje na lovorikah nikakor ni ključ do uspeha. Zato Vam tudi v bodoče zagotavljamo zelo pestro, obogateno, sodobno in konkurenčno ponudbo.

 V letu 2010 smo odprli PSC  Slovenska Bistrica, na Tomažičevi ulici 6.

V letu 2012 smo odprli PE Komenda, v Mostah 89 b.

V letu 2013 smo odprli PE Leskovec pri Krškem, Veliki podlog 34, 8273 Leskovec pri Krškem.

V letu 2015 smo odprli PE Beltinci, Panonska ulica 3 a, 9231 Beltinci.

V letu 2016 smo na Ravnah na Koroškem odprli nov Poslovno trgovski in Servisni center, ter preselili sedež podjetja. Dobja vas 4, 2390 Ravne na Koroškem.

 

 

 

 

 

E-obveščevalec


Prijava

Zadnje novice

Septembra 2019 je bila izvedena tržna raziskava iz strani nemške družbe dlv Deutscher Landwirtschaftsverlag, glede percepcij o zaupanju proizvajalcem kmetijske mehanizacije. Anketirali so 850 kmetov in 87 ustanovljenih podjetij v kmetijskem sektorju, pri čemer je bil Krone na tretjem mestu. Kot družinsko podjetje je KRONE veselo te pozitivne percepcije in podobe v sektorju kmetijske tehnologije.
🌾NOVO🌾 Od danes naš prodajni program na območju Štajerske, Koroške in Prekmurja razširjamo s traktorji Lindner 💪 👉 Za traktorje imamo zagotovljen tudi servis in rezervne dele! 👨‍🔧