Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se
Facebook |   Twitter |   YouTube

O podjetju Mehanizacija Miler

Podjetje Mehanizacije Miler d.o.o. je nastalo v mesecu marcu, leta 2001 in se uvršča med hitrorastoča podjetja.

Zastopamo podjetje Krone, ki se ponaša že s stoletno tradicijo. Prav tako zastopamo podjetja Joskin, Elho, Reform, Eschlböck, Posch, Tobroco, Rauch, BVL, Sfoggia, Farmtech, Vitli Krpan , Vigolo in Farmtech. Zagotavljamo vam hiter in kvaliteten servis na vašem domu, in prodajo rezervnih delov. 

Vsekakor pa se zaposleni v podjetju Mehanizacije Miler zavedamo, da spanje na lovorikah nikakor ni ključ do uspeha. Zato Vam tudi v bodoče zagotavljamo zelo pestro, obogateno, sodobno in konkurenčno ponudbo.

 V letu 2010 smo odprli PSC  Slovenska Bistrica, na Tomažičevi ulici 6.

V letu 2012 smo odprli PE Komenda, v Mostah 89 b.

V letu 2013 smo odprli PE Leskovec pri Krškem, Veliki podlog 34, 8273 Leskovec pri Krškem.

V letu 2015 smo odprli PE Beltinci, Panonska ulica 3 a, 9231 Beltinci.

V letu 2016 smo na Ravnah na Koroškem odprli nov Poslovno trgovski in Servisni center, ter preselili sedež podjetja. Dobja vas 4, 2390 Ravne na Koroškem.

 

 

 

 

 

E-obveščevalec


Prijava

Zadnje novice

🌾NOVO🌾 Od danes naš prodajni program na območju Štajerske, Koroške in Prekmurja razširjamo s traktorji Lindner 💪 👉 Za traktorje imamo zagotovljen tudi servis in rezervne dele! 👨‍🔧
❗️❗️⚠️OBVESTILO⚠️❗️❗️ Spoštovane cenjene stranke in poslovni partnerji! Zaradi trenutnih razmer v državi vam sporočamo, da v našem podjetju uvajamo ukrepe za zagotovitev varnosti in omejitve širjenja virusa COVID -19. ❗️❗️SPREMENJEN JE DELOVNI ČAS TRGOVIN❗️❗️ 👉Trgovine v Beltincih, Ravnah na Koroškem, Leskovcu pri Krškem in v Mostah pri Komendi so odslej odprte od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure. V soboto so trgovine zaprte. 👉Trgovina v Slovenski Bistrici je zaradi odredbe občine zaprta. Mogoče je naročilo rezervnih delov in druge kmetijske opreme po elektronski pošti ali preko telefona: 📞051 310 023 📧rezervnideli@mehanizacija-miler.si ❗️❗️ Spletna trgovina deluje nemoteno. Od doma lahko naročite večino izdelkov v naši ponudbi.❗️❗️ Obiščite: www.kmetijskaoprema.si 🍀V vseh trgovinah dosledno upoštevamo ukrepe predpisane s strani države za zajezitev širjenja virusa COVID-19.🍀 ❗️❗️PRODAJA STROJEV❗️❗️ Prodaja strojev poteka nemoteno. Naši komercialisti so dosegljivi na telefone in elektronsko pošto za vaša povpraševanja. 📧info@mehanizacija-miler.si 📞KOROŠKA 051 310 020 📞ŠTAJERSKA 051 280 994 📞PREKMURJE 051 310 065 📞DOLENJSKA 031 634 294 📞GORENJSKA 051 280 990 📞PRIMORSKA 051 421 925 ❗️❗️SERVIS❗️❗️ Servisna služba bo tudi poskrbela za nemoteno delovanje vaših strojev. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀 Ostanite zdravi! Ekipa Mehanizacije Miler