Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se
Facebook |   Twitter |   YouTube

 ELHO Softliner RF 1400

Tritočkovno nameščena ovijalka na sprednje ali zadnje hidravlično dvigalo
 

Nakladanje bale

elho softliner RF 1400

Varno nakladanje bale v smeri dela balirke.
Majhna obremenitev traktorja, saj je ovijalka med nakladanjem spuščena na tla. Primerna za bale premera od Ø 1,0 - 1,4 m.

 

Ovijanje

Vrtljiva ovijalna miza zagotavlja enakomerno vrtenje bale, tudi pri neenakomerno oblikovanih balah. Hidravlična sinhronizacija med vrtenjem ovijalne roke in vrtenjem bale na mizi s tremi valji, omogoča zanesljivo prekrivanje plasti folije in njeno zrakotesno zlepljenje. Povsem neodvisno od temperature olja in hitrosti ovijanja.

.elho ovijalka 1400

Brez težav lahko Softliner namestite na sprednjo hidravliko. Tako lahko, posebej na manjših parcelah, balirate in ovijate z enim traktorjem. Enostavno z enim voznikom. Krmiljenje tritočkovnega hidravličnega drogovja za samo ovijanje ni potrebno!

Zlaganje bale

 

Uporaba nalagalnega vzvoda pri zlaganju omogoča zelo mehko in natančno zlaganje bale, tudi na nagibu. Mogoče je tudi običajno zlaganje, bala se skotali preko spuščenega nalagalnega vzvoda.elho softliner RF 1400

Dodatna oprema
 

Kot dodatna oprema so na voljo kolesa. Ta olajšajo delo in omogočajo pogon ovijalke z manjšimi traktorji.

 Spletno povpraševanje

Da vemo, da niste robot, prosimo, obkljukajte spodnje polje

Počisti Pošlji povpraševanje >>

* Podatki označeni z zvezdico so obvezni!

Že 15 let z vami Servis in rezervni deli Strokovno svetovanje Razvoj je naša prednost Prijazni prodajalci