Pocinkane cisterne
X

Pocinkane cisterne

Pocinkane cisterne Farmtech

 

 

Velika zmogljivost cistern Supercis in Ultracis!

Modeli:

  • SUPERCIS
  • ULTRACIS

Enoosna izvedba SUPERCIS je bila zasnovana kot alternativa za kmetovalce, ki potrebujejo dodatno zmogljivost pri raztrosu gnojnice, še posebej v času vrhuncev sezon ob upoštevanju obvladovanja obsega stroškov in naložb.

SUPERCIS serija je opremljena s samostoječim, pocinkanim ogrodjem z vključenimi pregradami za najvišjo stabilnost in togost. Vključitev osi vozila in vlečnega droga se izvede prek dveh močnih vzdolžnih stabilizatorjev, ki lahko hkrati drži vse oskrbovalne napeljave oz. cevi (za zrak, olje, elektriko) in jih tako ščititi pred mehanskimi poškodbami. Višina vlečnega droga se lahko prilagaja glede na vlečno vozilo. Tako je serijsko omogočena enostavna menjava med zgornjim in spodnjim priklopom. Opcijsko je na voljo tudi hidravlično vzmetenje vlečnega droga.

Sistemi za nizek izpust gnojevke:

Razdelilnik z visečimi cevmi Albatros

Razdelilnik z vlečnimi sanmi Condor

 

Prednosti:

- PODVOZJE

V celoti pocinkano podvozje, nastavljiv vlečni drog za zgornji ali spodnji priklop, vlečno uho D40 mm, mehansko podporno kolo, vgrajena osvetlitev in signalizacija, podložni zagozdi.

- OS

Močna in zanesljiva ADR-os z desetimi kolesnimi vijaki, kolotek 1850 mm, obremenitev osi 12500 kg/os pri 25 km/h in 11500 kg/os pri 40 km/h, zavorni bobni 400 x 80 mm.

- SOD

V celoti pocinkan sod debeline 5 mm, integrirana pregrada, priključki za sesalne in tlačne vode s hitro spojko, drsnik s hidravličnim upravljanjem, kazalnik ravni, ventil in sifon, pokrov sesalnega ventila zadaj, nosilci za odlaganje cevi levo in desno, manovakuumeter, varnostni ventil zavarovan na 0,5 bar.

- ČRPALKA

JUROP PN 58 z nadtlačnim varnostnim ventilom, pretok pri atmosferskem tlaku 6500 l/min, max. nadtlak 1.0 bar, potrebna moč 6,6 kW.

 

Tandem izvedba ULTRACIS je namenjena za kmetovalce, ki potrebujejo dodatno zmogljivost pri raztrosu gnojnice, še posebej v času vrhuncev sezon ob upoštevanju obvladovanja obsega stroškov in naložb.

ULTRACIS serija je opremljena s samostoječim, pocinkanim ogrodjem z vključenimi pregradami za najvišjo stabilnost in togost. Vključitev osi vozila in vlečnega droga se izvede prek dveh močnih vzdolžnih stabilizatorjev, ki lahko hkrati drži vse oskrbovalne napeljave oz. cevi (za zrak, olje, elektriko) in jih tako ščititi pred mehanskimi poškodbami. Višina vlečnega droga se lahko prilagaja glede na vlečno vozilo. Tako je serijsko omogočena enostavna menjava med zgornjim in spodnjim priklopom. Opcijsko je na voljo tudi hidravlično vzmetenje vlečnega droga.

Sistemi za nizek izpust gnojevke:

Razdelilnik z visečimi cevmi Albatros

Razdelilnik z vlečnimi sanmi Condor

Prednosti:

- PODVOZJE

Vgrajen okvir šasije, ki je v celoti pocinkan, vlečni drog za spodnji priklop, vlečno uho D40 mm, podporna stopa z gonilom in dvojnim pogonom, vgrajena osvetlitev in signalizacija, podložni zagozdi.

- OS

Dve močni in zanesljivi ADR-osi z desetimi kolesnimi vijaki, kolotek 1950 mm, medosna razdalja 1480 mm, obremenitev osi 14000 kg/os, zavorni bobni 406 x 120 mm, prosto gibljiva os.

- SOD

V celoti pocinkan sod debeline 5 mm, izrez za široke pnevmatike, integrirana pregrada, priključki za sesalne in tlačne vode s hitro spojko, drsnik s hidravličnim upravljanjem, kazalnik ravni, ventil in sifon, pokrov sesalnega ventila zadaj, nosilci za odlaganje cevi levo in desno, manovakuumeter, varnostni ventil zavarovan na 0,5 bar.

- ČRPALKA

[1]JUROP PN 106 z nadtlačnim varnostnim ventilom, pretok pri atmosferskem tlaku 11000 l/min, max. nadtlak 1.0 bar, potrebna moč 13,6 kW

[2] WANGEN ekscentrična, vijačna črpalka GL-F 4000, pretok 4000 l/min, votli rotor s pogonom kardanske gredi (ojačana izvedba), tesnilo osi z oljnim rezervoarjem, mehanska tesnila, dvojni ležaj s koničastim ležajem.

Več informacij najdete na spletni strani podjetja Farmtech.

   Prenos kataloga >

Spletno povpraševanje

  • *
  • *
  • *
  • *

 

Kontakt

MEHANIZACIJA MILER d.o.o.
sedež podjetja na Ravnah na Koroškem

  • Dobja vas 4, 2390 Ravne na Koroškem
  • 02 82 31 555
  • info@mehanizacija-miler.si

Vsi kontakti (poslovalnice)