Lintrac LS
X

Lintrac LS

Home/Vsa zastopstva/LINDNER/Lintrac LS

Lintrac LS

Moč nove generacije!

Lintrac LS serije trenutno obsega tri modele moči od 76 do 112 KM. Tehnične odlike teh traktorjev so panoramska udobna kabina, vzmetenje kabine, dušenje nihanja, sprednje hidravlično dvigalo ali zmogljiva delovna hidravlika z ločenim zalogovnikom za olje. Moč jim dajejo novi Perkins Syncro motorji stopnje 5.

Lintrac LS združuje posebej kakovostne sklope v kom- paktnem in okretnem traktorju za kmetijska gospodarstva z mešano proizvodnjo. Menjalnik s prestavama prestavlji- vima pod obremenitvijo ZF-Steyr, odlično prenaša moč 4 valjnega Perkins Syncro motorja na tla. Preko priključne gredi s 4 skupinami vrtljajev lahko deluje z nizkim številom vrtljajev. Ločen zalogovnik olja Bosch hidravlike s 55 do 80 pretoka varuje menjalnik pred zamazanim oljem iz priključnih strojev. Originalno Lindner sprednje hidravlično dvigalo je lahko nameščeno na sprednjo premo ali na okvir traktorja in je lahko opremljeno z EFH razbremenitvi- jo orodij. Vsi Lintrac modeli imajo po naročilu lahko nameščeno udobno kabino s prostim pogledom (serijsko pri 75 LS & 95 LS) ali pa odlično TracLink kabino s prostim pogledom.

Udobna kabina

Ozki stebri kabine zagotavljajo maksimalni pogled v krogu okoli voznika. Panoramska strešna šipa omogoča optimalni pogled do maksimalne višine. Gretje in dovod svežega zraka zagotavljata prijetno klimo v kabini.

EHR z dušenjem nihanja

Elektronska regulacija hid- ravličnega dvigala (EHR) ima samodejno regulacijo položaja in vlečnega odpora (AHC), ki zagota- vlja posebej enakomerno oranje. Cestna vožnja z zadaj namešče- nimi priključnimi stroji z dušenjem nihanja poteka posebej mirno.

ZF menjalnik za velike moči

Lintrac LS je opremljen z ZF-Steyr Power2 menjalnikom s prestavama prestavljivima pod obremenitvijo. Na voljo je 16 prestav naprej in 16 oz. 8 prestav nazaj. Serijsko nameščena priključna gred s 4 skupinami vrtljajev je lahko opcijsko opremljena z elektrohidravlično sklopko priključne gredi.

Cockpit - udobna ergonomija

Na armaturni plošči z I.B.C. zaslo- nom (Intelligenter-Bord-Computer), ki je v Lintrac traktorjih vgrajena se- rijsko, je mogoče prikazati in krmiliti številne funkcije.

Vzmetenje kabine

Mehansko vzmetenje kabine, skupaj z Grammer nizkofrekvenčnim zračno vzmetenim sedežem, zagotavlja de- lovno udobje, ki varuje hrbtenico.

Dvigalo

Ojačano originalno Lindner spred- nje hidravlično dvigalo z 2500 kp dvižne sile je od 100 KM naprej serijsko oprto na ohišje menjalni- ka. Tako lahko brez težav izvajate zimsko službo s snežnim plugom. Lindner sprednja prema je zas- novana posebej robustno in kos uporabi dvojnih koles na nagibih. Po naročilu je na voljo sprednje hidravlično dvigalo z EFH razbre- menitvijo orodij in nameščeno na premi.

 

 

Več informacij najdete na spletni strani podjetja Lindner.

   Prenos kataloga >

  • Tehnični podatki

Tehnični podatki traktorjev Lintrac LS

  Lintrac 75 LS Lintrac 95 LS Lintrac 115 LS
Kabina panoramska udobna kabina ROPS, zeleno tonirane panoramske šipe, šipa za prost pogled na sprednji nakladalnik, odpiranje sprednje šipe (pri izvedbi 40 km/h), udoben sedež za sovoznika, notranje obloge, zračno vzmeten udobni sedež Grammer s predalom za dokumente oz. mrežo, LED notranje luči z vklopom pri odpiranju vrat, gretje in zračenje s 3 oz. 4. stopenjskim visoko zmogljivim ventilatorjem, trajno napajana vtičnica (3 polna), samodejno vračanje stikala smernikov, intervalni vklop brisalnika, vtičnica za telefon, drsno senčilo in senčnik za šipe, izpušna cev usmerjena navzgor, predpriprava za radio, odlagalni predal spodaj levo, nastavljive zračne šobe, enodelen pokrov motorja z udobnim odpiranjem, hladilnik z udobnim čiščenjem. 
      TracLink kabina s povečano sprednjo šipo in šipo za prost pogled na sprednji nakladalnik, samodejna klimatska naprava.
Platforma ravna platforma kabine
Prikazovalnik I.B.C. zaslon z daljinskim krmiljenjem
Oprema kabine mehansko vzmetenje kabine
Motor Perkins Syncro - 904J-E36TA stopnja 5
Moč po ISO14396 55 kW / 76 KM 75 kW / 102 KM 82 kW / 112 KM
Valji / prostornina / hlajenje 4 / 3600 cm³ / voda
Max vrtilni moment 350 Nm pri 1400 vrt/min 430 Nm pri 1500 vrt/min 450 Nm pri 1500 vrt/min
Efficient Power program

Common-Rail, hlajenje polnilnega zraka, ventilator z viskozno sklopko, hlajenje olja menjalnika krmiljeno glede na potrebe, elektronska regulacija položaja z daljinskim krmiljenjem, ločen zalogovnik za olje, krmiljenje na večnamenski ročice na L-Drive naslonjalu za roko,

Load-Sensing hidravlični krmilni ventili z nastavljivim pretokom
Menjalnik ZF menjalnik s 16/16 prestavami in dvema prestavama prestavljivima pod obremenitvijo, tlačno mazanje, 40 km/h, mokra lamelna sklopka, brez vzdrževanja.  ZF menjalnik s 16/8 prestavami in dvema prestavama prestavljivima pod obremenitvijo, avtomatska funkcija (Speedmatching), tlačno mazanje, 40 km/h, mokra lamelna sklopka, brez vzdrževanja.
Zadnja prema      
Priključna gred vklop in izklop pod obremenitvijo
Pogon od motorja 430 / 540 / 750 / 1000 vrt/min
Po naročilu: sprednja priključna 1000 vrt/min
Hidravlična naprava BOSCH-Rexroth / Load-Sensing
Zadnje hidravlično dvigalo EHL - elektronska regulacija položaja EHR z AHC

Delovni tlak

200 bar

Max. pretok

55 l/min 80 l/min - aksialno batna črpalka

Krmilni ventili / vodi

3 x dvosmerno delujoči / 6 + 1 povratni vod

Dvižna sila / z dodatnimi valji

2800 kp 4900 kp

Po naročilu: dvižna sila spredaj

2500 kp

Luči

2 x H7-Bi-halogenske luči (dolge in zasenčene luči spodaj), 2 x stranski smerniki z integriranimi pozicijskimi lučmi, LED dnevne luči, 2 x pozicijske in zavorne luči v LED tehnologiji z integriranimi smerniki zadaj

 

2 x H4 luči spredaj (dolge in zasenčene luči zgoraj), 2 x H3 delovne luči zadaj 4 x LED luči (dolge in zasenčene luči zgoraj), 2 x LED delovne luči (spredaj in zadaj), LED vzvratna luč

Lastna masa

3350 kg 3880 kg 3950 kg

A največja dolžina / B največja širina

3505 mm / 1978 mm 3808 mm / 2194 mm 3808 mm / 2194 mm

C največja višina / D medosna razdalja

2450 mm / 2304 mm 2560 mm / 2400 mm 2680 mm / 2400 mm

Serijske pnevmatike

420/85 R 30 & 375/70 R 20 480/70 R34 & 380/70 R 24

 


 

 

 

 

Spletno povpraševanje

  • *
  • *
  • *
  • *

 

Kontakt

MEHANIZACIJA MILER d.o.o.
sedež podjetja na Ravnah na Koroškem

  • Dobja vas 4, 2390 Ravne na Koroškem
  • 02 82 31 555
  • info@mehanizacija-miler.si

Vsi kontakti (poslovalnice)