Novice
X

Novice

Pri Mehanizaciji Miler smo vam pripravili čudovite akcije, z namenom, da tudi vi praznujete z nami! Vsak mesec vas bomo razvijali z novimi akcijami! Tokrat ne zamudite APRILSKIH 20!
Preberi več
Pripravili smo super popuste, ki jih lahko koristite od 5. do 16. marca tako na spletu, kot tudi v naših poslovalnicah.  Našo ponudbo si lahko ogledate spodaj.
Preberi več
Sedaj je izjemna priložnost za nakup nove balirke, kajti za nakup balirke Krone Fortima F 1250 MC pri Mehanizaciji Miler ponujamo financiranje brez stroškov za dobo štirih let.
Preberi več
Tandem traktorska prikolica TDK 1500 z bogato opremo in privlačno ceno za samo 12.990 €* - ampak v omejeni izdaji!
Preberi več
Iščete prikolico? Pri nas imamo najbolj bogato ponudbo prikolic Farmtech iz zaloge.
Preberi več
Pri Mehanizaciji Miler ponujamo 555€ popusta ob nakupu novega obračalnika, zgrabljalnika ali kosilnice KRONE!
Preberi več
U Kalinovcu zapošljavamo prodavača rezervnih dijelova i poljoprivredne opreme (M/Ž) za rad u trgovini. Nudimo zanimljiv i dinamičan rad u mladom i rastućem kolektivu, mogućnost napredovanja i odličnu plaću.
Preberi več
Letos smo, kljub temu, da ne bo kmetijskih sejmov za vas pripravili sejemske popuste na kmetijske stroje Krone, Joskin, BvL, Vigolo, Sfoggia, Regent in še mnoge druge. Obiščite nas v naših poslovalnicah ali pa pokličite vam najbližjega komercialista in si zagotovite sejemski popust.
Preberi več
🔥ZAPOSLIMO🔥 V Beltincih zaposlimo komercialista za prodajo kmetijskih strojev na terenu ter prodajo rezervnih delov in kmetijske opreme v trgovini (M/Ž) 🚜 Ponujamo zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev ob polnem delovniku. Zraven pa ponujamo še zanimivo ter razgibano delo v mladem in rastočem kolektivu, možnost napredovanja in strokovnega razvoja ter odlično plačilo. 🍀
Preberi več
Septembra 2019 je bila izvedena tržna raziskava iz strani nemške družbe dlv Deutscher Landwirtschaftsverlag, glede percepcij o zaupanju proizvajalcem kmetijske mehanizacije. Anketirali so 850 kmetov in 87 ustanovljenih podjetij v kmetijskem sektorju, pri čemer je bil Krone na tretjem mestu. Kot družinsko podjetje je KRONE veselo te pozitivne percepcije in podobe v sektorju kmetijske tehnologije.
Preberi več
Stran 1 od 2 PrvaPrejšnja [1]

Spletno povpraševanje

  • *
  • *
  • *
  • *
 

Kontakt

MEHANIZACIJA MILER d.o.o.
sedež podjetja na Ravnah na Koroškem

  • Dobja vas 4, 2390 Ravne na Koroškem
  • 02 82 31 959
  • 051 310 067
  • info@mehanizacija-miler.si

Vsi kontakti (poslovalnice)