Novice
X

Novice

Podjetje Mehanizacija Miler je vodilno v branži prodaje kmetijskih strojev in kmetijske opreme v Sloveniji. Ne zamudite izjemne priložnosti vsi željni novih izzivov, da se pridružite naši ekipi.
Preberi več
Prelistajte aktualni katalog Mehanizacije Miler in spoznajte izjemne ugodnosti ter našo raznoliko ponudbo izdelkov.
Preberi več
Husqvarnin program od sedaj tudi v naši poslovalnici v Komendi, kjer najdete vse od vrtnega programa do gozdarske in zaščitne opreme! Obiščite nas na v Komendi in preveriti našo ponudbo.
Preberi več
Zagotovite si 600€ prihranka ob nakupu novega obračalnika, kosilnice ali zgrabljalnika.
Preberi več
Letos ste nas ponovno lahko obiskali na Agra sejmu v Gornji Radgoni od 20. 08. 2022 do 25. 08. 2022. Na sejmu so z nami bili tudi ansambel Unikat, kateri so izžrebali srečne nagrajence nagradne igre Krpan!
Preberi več
Obiskali smo evropskega inovativnega mladega kmeta Gregorja Slavca na Knežaku. Ogledali smo si njegovo kmetijo, kjer ima kokoši, koze, ovce in tudi govedo. Pogostil nas je s domačim kozjim sirom in paradižnikom. Preizkusili smo pa tudi njegov znan najboljši kozji sladoled. Pokazal nam je pa tudi svojo zbirko Krone strojev.
Preberi več
Podarimo 10 e-vstopnic za Agra sejem 2022. Poiščite objavo na našem facebook profilu in sodelujte!
Preberi več
V poslovalnici Slovenska Bistrica vam v mesecu juliju predstavljamo novost. Ponujamo popravilo in izdelavo hidravličnih sistemov. 
Preberi več
Kmalu se vam predstavimo v novi poslovalnici v Ajdovščini, kjer bomo odprli sodobno poslovalnico, ki je že šesta poslovalnica Mehanizacije Miler v Sloveniji. V ta namen zbiramo ekipo, ki bo ustvarjala nepozabno zgodbo v naši poslovalnici.
Preberi več
Velike zaloge različnih modelov krmilno-mešalnih prikolic BvL po ugodnih cenah.
Preberi več
Stran 1 od 4 PrvaPrejšnja [1]

Spletno povpraševanje

  • *
  • *
  • *
  • *
 

Kontakt

MEHANIZACIJA MILER d.o.o.
sedež podjetja na Ravnah na Koroškem

  • Dobja vas 4, 2390 Ravne na Koroškem
  • 02 82 31 555
  • 051 310 067
  • info@mehanizacija-miler.si

Vsi kontakti (poslovalnice)