Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se
Facebook |   Twitter |   YouTube

Prednosti nakladalnih prikolic TX

Povečanje produktivnosti

Modeli TX olajšajo delo, zagotavljajo varnost in povečujejo zmogljivost. Z uvedbo modela TX podjetje KRONE pri silažnih nakladalkah prvič ponuja naprej spuščeno dno. „Nakladalni žep“ poveča prostornino in pri nakladanju zagotavlja boljšo oprijemljivost zadnjih traktorskih koles na polju. Nizko težišče vozila izboljša vozne lastnosti na strmini ter zagotavlja varnost pri hitrih transportnih delih.

 

Prilagajanje vsaki situaciji

Hidravlična pregibna ojnica pri modelu KRONE TX je pri silažnih nakladalkah novost. Z naprej nagnjenim vozilom pregibna ojnica ni samo prednost pri žetvi, ampak z velikim odmikom od tal omogoča tudi vožnjo po globokih voznih poteh. Ozka ojnica s sklopko s kroglasto glavo je vzmetena in omogoča udobno vožnjo. Prozorna sprednja stranica zagotavlja dober pregled v nakladalni prostor.

Polnjenje brez izgub

Poševna sprednja in zadnja stranica omogočata enostavno polnjenje brez izgub krme in posledično tudi večjo prostornino.

 

Tandem podvozje (TX 460, TX 560)

Kdor prevaža zelo težke tovore, potrebuje podvozje, ki je temu kos. Odvisno od dovoljene celotne mase in posebnih izvedb ponuja podjetje Krone tandem podvozje, ki s hidravličnim izravnavanjem poskrbi za vse zahteve in razmere. Vsak sklop nudi največjo stabilnost med vožnjo, še posebej pri večji hitrosti, okoli ovinkov in tudi na pobočju. To podvozje ščiti rušo pred poškodbami in pnevmatike pred pretirano obrabo.

Tridemsko podvozje (TX 460 D, TX 560 D)

Robustni osni sklopi so pogoj za visoko zmogljive stroje, ki so namenjeni za hiter transport med poljem in razkladalnim mestom. Tridemsko podvozje ima hidro-pnevmatsko vzmetenje in avtomatsko hidravlično izravnavanje, ki daje vrhunsko udobje in stabilnost pri vožnji.

Sprednja in zadnja os sta krmiljeni in prednja os dvignjena.

Najvišja raven varnosti

Modeli TX 460 in TX 560 so opremljeni z elektronskim prisilnim krmiljenjem in s standardnim zračnim zavornim sistemom, kjer hidravličen proporcionalni ventil nadzoruje zavorni tlak glede na obremenitev. Elektronski zavorni sistem EBS odlikuje krmiljenje moči ALB, zavorni sistem proti blokiranju koles BS in podpora za stabilnost RSS.

Praktično upravljanje

Uporabniški vmesnik na nakladalnih prikolicah serije TX izstopa s svojim jasnim in enostavnim upravljanjem. Osnovna izvedba ne zahteva elektronskega sistema, ker se izključno in preprosto upravlja preko hidravličnih priključkov traktorja. Če želite določiti dodatno opremo, kot npr. elektronski sistem tehtanja ali elektronsko upravljanje osi, lahko nadzorujete/upravljate te sisteme bodisi s terminalom Delta, terminalom CCI 200 ISOBUS ali obstoječim terminalom ISOBUS na traktorju.

Naložba z namenom – dodatne možnosti

Dobra oprema olajša delo, zagotavlja varnost in poveča zmogljivost. Posebej za silažne nakladalke KRONE razvita opcijska pomoč pri razkladanju omogoča še hitrejše in čistejše praznjenje ostankov. Druga opcijska oprema, kot so ponjava za pokrivanje, tehtnica, dodatne luči in odsevni trakovi, zagotavlja največje udobje in varnost.Spletno povpraševanje

Da vemo, da niste robot, prosimo, obkljukajte spodnje polje

Počisti Pošlji povpraševanje >>

* Podatki označeni z zvezdico so obvezni!

Že 15 let z vami Servis in rezervni deli Strokovno svetovanje Razvoj je naša prednost Prijazni prodajalci