Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se
Facebook |   Twitter |   YouTube

Prednosti vlečenih obračalnikov Krone

Roboustni

velike zmogljivosti

Vlečeni vrtavkasti obračalniki so zasnovani za velike zmogljivosti in dolgo življenjsko dobo. Varovalni okvirji, ki prenesejo velike obremenitve, se v delovnem položaju spredaj spojijo. Stroju dajejo tako dodatno trdnost in stabilnost na celotni delovni širini.

Hitro in udobno s 40 km/h po cesti

hitro in udobno

Vlečene obračalnike KRONE hidravlično sklopimo kar s traktorskega sedeža! Takoj nato začnemo z vožnjo z enega mesta uporabe do drugega. Dobro sledenje traktorju vas bo zagotovo prepričalo!

Pogon vrtavk preko gonil v tekoči masti

brez vzdrževanja vrtavk

Ne potrebujejo vzdrževanja, prepričajo z mirnim tekom in so odporna na obrabe. Majhne vrtavke imajo vsaka po 6 nosilnikov žbic iz cevastega profila (38 x 4 mm), segajo v drugo vrtavko in zagotavljajo enakomerno trosilno sliko.

Vse teče sinhrono

sklapljanje in razklapljanje

aktivna menjava

Sklapljanje in razklapljanje polovic obračalnika poteka s pomočjo dvosmerno delujočega hidravličnega valja. Aktivna menjava iz transportnega v delovni položaj, ali obratno, deluje brez težav tudi na nagibu, ne da bi bilo potrebno prestaviti traktor.

To zagotavlja varnost

sledenje traktorju

V transportnem položaju se sklopljeni polovici obračalnika samodejno zaskočita. Pri transportu prevzamejo vodenje štiri kolesa, ki so krmiljena preko mehanizma za robno nastavitev. Rezultat: top sledenje traktorju.

Začne se pri žbicah

samodejna zaskocitev

super c-žbice

Super C-žbice z 9,5 mm in 5 ovoji  za največjo elastičnost. Ni zamazanja krme s »Krone - česalnim ucinkom“. Notranje žbice so krajše kot zunanje.

OctoLink

octolink

8-prstna KRONE sklopka, brez vzdrževanja, zanesljiv prenos moci in to v vseh položajih. OctoLink je robusten, ni ga potrebno mazati in v vsakem položaju zanesljivo deluje.

Z vlečenimi obračalniki ste na velikih kolesih

velika kolesa

S pnevmatikami 18/8 - 6.50, z velikim volumnom, teče ta veliki vrtavkasti obračalnik mirno, tako na travniku, kot pri transportu na cesti. Trosilni kot – nastavitev od 14° - 19°, poteka s pomočjo konusov na nosilnikih koles.

 

 Spletno povpraševanje

Da vemo, da niste robot, prosimo, obkljukajte spodnje polje

Počisti Pošlji povpraševanje >>

* Podatki označeni z zvezdico so obvezni!

Že 15 let z vami Servis in rezervni deli Strokovno svetovanje Razvoj je naša prednost Prijazni prodajalci