Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se
Facebook |   Twitter |   YouTube

Prednosti šestvretenskih - sredinskih zgrabljalnikov Krone Swadro 2000

Brez vzdrževanja in trajno namazano

Swadro – zgrabljalniki so gnani z zaprtimi gonili s stožcastimi zobniki v tekoci masti. To zagotavlja stalno enakomerno in optimalno mazanje. Mazanje z mazalko odpade.

Praktično

Hitro in enostavno: snemanje in nameščanje kompletne zgrabljalne roke s krmilnim vzvodom in ležajem. Po odstranitvi samo dveh vijakov lahko kompletno enoto potegnemo iz vrtavke. Po odstranitvi dveh votlih pritrdilnih zatičev pa lahko zamenjajo tudi zunanji konec roke.

Nič ne ostane na tleh

Za čisto delo: z vsakokrat štirimi dvojnimi žbicami na zgrabljalno roko. Roke z debelimi stenami in 10 mm debele žbice, z ovoji z velikim premerom, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, elastičnost in stabilnost.

Dura - Max

Krmilna proga z dvojno trdoto in udarno trdnostjo. Kaljena litina zagotavlja visoko odpornost za obrabo brez kakršnegakoli vzdrževanja. Za to krmilno progo je zagotovljena tri letna garancija. Krmiljenje zgrabljalnika rok poteka preko močno dimenzioniranih, trajno namazanih krmilnih kolesc. Potek krmilne proge zagotavlja čisto grabljenje in vzorno oblikovane oglate zgrabke.

Visoko občutljivo in natančno

Serijsko so Swadro 2000 opremljeni z vremensko odpornimi nastavljivi elektromotorji. Prednost: udobna in absolutno natančna nastavitev delovne višine s traktorskega sedeža.

Kardansko ali togo

Lahko izbirate! Plošča z vzdolžno izvrtino za prosto premikanje v smeri vožnje. Plošča brez vzdolžne izvrtine za togo pritrditev vrtavke v povezavi z enostavno osjo.

Udobno krmiljenje

Udobno krmiljenje

Krmiljenje poteka izkljucno preko folijske tipkovnice krmilne naprave (nevtralni tok traktorske hidravlike). Displej služi za nadzor in pomaga pri nastavitvah. Swadro 2000 lahko priklopimo na „load-sensing“ hidravliko.

Nastavitev delovne širine

Nastavitev delovne širine

Povsem hidravlično preko teleskopskih rok. Pri tem se premaknejo tudi kotna gonila, ki preko kardanskih gredi poganjajo sprednji vrtavki. Prednost: stalno optimalno prekrivanje teleskopskih cevi.

 Spletno povpraševanje

Da vemo, da niste robot, prosimo, obkljukajte spodnje polje

Počisti Pošlji povpraševanje >>

* Podatki označeni z zvezdico so obvezni!

Že 15 let z vami Servis in rezervni deli Strokovno svetovanje Razvoj je naša prednost Prijazni prodajalci