Facebook nagradna igra - Novice
X

Novice

Facebook nagradna igra

Pravila nagradnega žrebanja Facebook


Opredelitev pojmov
Organizator nagradne igre je podjetje Mehanizacija Miler d.o.o v sklopu sejma Agra 2022. Udeleženec nagradne igre je fizična oseba, ki sodeluje v razpisanih nagradnih akcijah. Dobitnike nagrad določi strokovna komisija organizatorja z žrebom. V okviru nagradnega žrebanja podjetje podeli 10 nagrad. Pravila in dobitki posamezne nagrade znotraj žrebanja so opredeljeni in objavljeni na spletni strani Mehanizacije Miler. www.mehanizacija-miler.si

 

Pravica sodelovanja v nagradni igri
Udeleženci nagradne igre so lahko popolno poslovno sposobne fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju nagradne igre, in njihovi ožji družinski člani ter osebe, zaposlene pri drugih pravnih osebah, povezanih z izvedbo nagradnih iger in ugodnosti. Pravne osebe ne morejo biti udeleženec nagradnih iger in ugodnosti. Prav tako morejo sodelovati osebe, ki ne sprejmejo opredeljenih pravil. Šteje se, da je udeleženec sprejel pravila Nagradnega žrebanja s tem, ko je sodeloval v razpisani nagradni igri.

 

Pravila sodelovanja v nagradni igri
Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno upoštevati pravila, ki so napisana na Facebook profilu Mehanizacije Miler na objavi. Objavo je potrebno deliti, všečkati in v komentar označiti prijatelja, ki bi ga povabil na Agra sejem 2022. Opravljene vse tri aktivnosti so pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

 

Obveznosti izžrebanca
Izplačilo nagrade v gotovini ni možno, ravno tako je ni mogoče zamenjati za drug artikel. Dobitnik je dolžan organizatorju nagradne igre v pisni obliki (e-pošta) posredovati svoje osebne podatke: ime, priimek, naslov, e-naslov in telefonsko ter davčno številko, vse najkasneje v dveh dneh po prejemu obvestila, da je dobitnik nagrade. Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja. Organizator bo dobitnikom nagrad poslal potrdilo v skladu z zakonom o dohodnini in pravilnikom o dostavi podatkov za odmero dohodnine. Nagrajenec je dolžan prijaviti vrednost nagrade v napoved za odmero dohodnine. Ob prevzemu nagrade je nagrajenec dolžan izpolniti izjavo o prevzemu nagrade. Organizator ni odgovoren za davke, ki se lahko pojavijo v povezavi s kakšnimi drugimi nagradami. Če nagrajenec ne izpolni vseh obveznosti, se šteje, da nagrajenec nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do nagrajenca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršen koli drug namen. Nagrade niso prenosljive.

Če organizator nagradne igre v roku treh (3) delovnih dni od trenutka, ko dobitniku pošlje obvestilo o tem, da je bil izžreban, iz katerega koli razloga (npr.: dobitnik izjavi, da nagrade ne želi sprejeti, naslov ali elektronski naslov je nepopoln ali napačen ipd.) ne prejme vseh potrebnih podatkov ter izjave, da želi prejeti nagrado, se šteje, da dobitnik nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do izžrebanca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršen koli drug namen.

 

Varstvo osebnih podatkov
Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec nagradne igre soglaša, da mu organizator lahko pošilja obvestila v zvezi s ponudbo organizatorja. Udeleženec oziroma njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadar koli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da podelitev nagrad organizira kot javni dogodek. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec dovoljuje, da se njegovo ime in naslov uporabita v avdio, foto in video materialu organizatorja nagradne igre. Izžrebanec dovoljuje organizatorju nagradne igre objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oziroma prevzema nagrade.

 

Objava pravil nagradne igre
Udeleženci nagradne igre z oddajo svojih podatkov na facebooku soglašajo, da so s pravili seznanjeni in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnega koli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali kateri koli drugi obliki.

 

Nagradni sklad
Nagrade se bodo podeljevale z žrebom na način, ki je opisan v nadaljevanju.
V nagradni igri lahko sodelujejo osebe, ki bodo v času trajanja nagradne igre sodelovale na našem facebook profilu. Podelili bomo vstopnice za Agra sejem 2022. Podeljenih bo 10 vstopnic za sejem Agra 2022.

 

Potek nagradne igre in nagradni žreb
Nagradna igra poteka od 04. 08. 2022 od 00:00 do 16. 08. 2022 do 23:59 (vse ure so po slovenskem času).

Podatke sodelujočih fizičnih oseb v nagradni igri, ki bodo v času trajanja nagradne igre sodelovali na Facebook profilu Mehanizaciji Miler d.o.o. bomo uporabili za žrebanje, ki bo izpeljano računalniško.

 
Možnost prekinitve nagradne igre
Nagradna igra se lahko prekine v primeru okoliščin, za katere organizator ni odgovoren, ki jih ni bilo mogoče predvideti, se jim izogniti ali jih preprečiti (višja sila). Sodelujoči bodo o prekinitvi nagradne igre obveščeni prek spletne strani www.mehanizacija-miler.si. S trenutkom objave prekinitve nagradne igre na spletni strani se šteje, da so bili o tem obveščeni vsi sodelujoči. Obvestilo o morebitnem nadaljevanju nagradne igre se objavi na spletni strani www.mehanizacija-miler.si, vsaj 3 dni pred nadaljevanjem.

 

Odgovornost za morebitno škodo
Organizator ali njegovi podizvajalci ne prevzemajo nobene odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi nastala kot posledica te nagradne igre oz. prevzema in koriščenja nagrad, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ali njegovi podizvajalci niso odgovorni za kakršne koli okvare omrežja, komunikacije, nepopolno delovanje elektronske pošte sodelujočega ali za prijave, ki so nepopolne, nerazumljive ali niso bile prejete.


Spori in pritožbe
Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca. Morebitne spore rešuje pristojno sodišče v Slovenj Gradcu.

 

Končne določbe

Sodelujoči, ki sodeluje v nagradni igri, s tem izrecno izjavlja, da je seznanjen s Pravili in z njimi soglaša.
Pravila bodo objavljena na spletni strani www.mehanizacija-miler.si, veljati pa začnejo z dnem pričetka nagradne igre, tj. 04. 08. 2022.

 

Organizator si pridržuje pravico za spremembo ali dopolnitev pravil nagradnega žrebanju.

V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko organizator nagradno igro tudi odpove. O tem mora sodelujoče obvestiti na spletni strani bob.si/obvestila. V primeru odpovedi nagradne igre organizator sodelujočim ne odgovarja za nobeno morebitno nastalo škodo.

 

O morebitni spremembi ali dopolnitvi pravil bo organizator obvestil udeležence z objavo na spletni strani www.mehanizacija-miler.si.

 

V primeru vprašanj v zvezi z nagradno igro nas lahko kontaktirate na: marketing@mehanizacija-miler.si

Mehanizacija Miler d.o.o.

Dobja vas, 04. 08. 2022

Spletno povpraševanje

  • *
  • *
  • *
  • *

 

Kontakt

MEHANIZACIJA MILER d.o.o.
sedež podjetja na Ravnah na Koroškem

  • Dobja vas 4, 2390 Ravne na Koroškem
  • 02 82 31 555
  • info@mehanizacija-miler.si

Vsi kontakti (poslovalnice)