Novice
X

Novice

Letos ste nas ponovno lahko obiskali na Agra sejmu v Gornji Radgoni od 20. 08. 2022 do 25. 08. 2022. Na sejmu so z nami bili tudi ansambel Unikat, kateri so izžrebali srečne nagrajence nagradne igre Krpan!
Preberi več
Obiskali smo evropskega inovativnega mladega kmeta Gregorja Slavca na Knežaku. Ogledali smo si njegovo kmetijo, kjer ima kokoši, koze, ovce in tudi govedo. Pogostil nas je s domačim kozjim sirom in paradižnikom. Preizkusili smo pa tudi njegov znan najboljši kozji sladoled. Pokazal nam je pa tudi svojo zbirko Krone strojev.
Preberi več
Podarimo 10 e-vstopnic za Agra sejem 2022. Poiščite objavo na našem facebook profilu in sodelujte!
Preberi več
V poslovalnici Slovenska Bistrica vam v mesecu juliju predstavljamo novost. Ponujamo popravilo in izdelavo hidravličnih sistemov. 
Preberi več
Kmalu se vam predstavimo v novi poslovalnici v Ajdovščini, kjer bomo odprli sodobno poslovalnico, ki je že šesta poslovalnica Mehanizacije Miler v Sloveniji. V ta namen zbiramo ekipo, ki bo ustvarjala nepozabno zgodbo v naši poslovalnici.
Preberi več
Velike zaloge različnih modelov krmilno-mešalnih prikolic BvL po ugodnih cenah.
Preberi več
Obiščite nas na sejmu v Komendi in sicer v petek, soboto in nedeljo 8., 9. in 10. 4. 2022. Ob tem pa izkoristite super sejemske popuste na izdelke iz naših trgovin, ter ugodne ponudbe kmetijskih strojev.
Preberi več
Izkoristite super popuste na izdelke iz naših trgovin, ter ugodne ponudbe kmetijskih strojev ob dnevu odprtih vrat 4. in 5. marca 2022.
Preberi več
Pri Mehanizaciji Miler ponujamo 555€ popusta ob nakupu novega obračalnika, zgrabljalnika ali kosilnice KRONE!
Preberi več
Pri Mehanizaciji Miler smo vam pripravili čudovite akcije, z namenom, da tudi vi praznujete z nami! Vsak mesec vas bomo razvajali z novimi akcijami! Tokrat ne zamudite DECEMBRSKIH 20!
Preberi več

Spletno povpraševanje

  • *
  • *
  • *
  • *

 

Kontakt

MEHANIZACIJA MILER d.o.o.
sedež podjetja na Ravnah na Koroškem

  • Dobja vas 4, 2390 Ravne na Koroškem
  • 02 82 31 555
  • info@mehanizacija-miler.si

Vsi kontakti (poslovalnice)