Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se
Facebook |   Twitter |   YouTube

 ❗️❗️⚠️OBVESTILO⚠️❗️❗️

Spoštovane cenjene stranke in poslovni partnerji!

Zaradi trenutnih razmer v državi vam sporočamo, da v našem podjetju uvajamo ukrepe za zagotovitev varnosti in omejitve širjenja virusa COVID -19.

❗️❗️SPREMENJEN JE DELOVNI ČAS TRGOVIN❗️❗️

👉Trgovine v Beltincih, Ravnah na Koroškem, Leskovcu pri Krškem in v Mostah pri Komendi so odslej odprte od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure. V soboto so trgovine zaprte.

👉👉Trgovina v Slovenski Bistrici je odprta od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure. Mogoče je tudi naročilo rezervnih delov in druge kmetijske opreme po elektronski pošti ali preko telefona:

📞051 310 023
📧rezervnideli@mehanizacija-miler.si

❗️❗️ Spletna trgovina deluje nemoteno. Od doma lahko naročite večino izdelkov v naši ponudbi.❗️❗️
Obiščite:

www.kmetijskaoprema.si

🍀V vseh trgovinah dosledno upoštevamo ukrepe predpisane s strani države za zajezitev širjenja virusa COVID-19.🍀

❗️❗️PRODAJA STROJEV❗️❗️

Prodaja strojev poteka nemoteno. Naši komercialisti so dosegljivi na telefone in elektronsko pošto za vaša povpraševanja.

📧info@mehanizacija-miler.si

📞KOROŠKA 051 310 020
📞ŠTAJERSKA 051 280 994
📞PREKMURJE 051 310 065
📞DOLENJSKA 031 634 294
📞GORENJSKA 051 280 990
📞PRIMORSKA 051 421 925

❗️❗️SERVIS❗️❗️

Servisna služba bo tudi poskrbela za nemoteno delovanje vaših strojev.

🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Ostanite zdravi!
Ekipa Mehanizacije Miler

 

 

E-obveščevalec


Prijava

Zadnje novice

Septembra 2019 je bila izvedena tržna raziskava iz strani nemške družbe dlv Deutscher Landwirtschaftsverlag, glede percepcij o zaupanju proizvajalcem kmetijske mehanizacije. Anketirali so 850 kmetov in 87 ustanovljenih podjetij v kmetijskem sektorju, pri čemer je bil Krone na tretjem mestu. Kot družinsko podjetje je KRONE veselo te pozitivne percepcije in podobe v sektorju kmetijske tehnologije.
🌾NOVO🌾 Od danes naš prodajni program na območju Štajerske, Koroške in Prekmurja razširjamo s traktorji Lindner 💪 👉 Za traktorje imamo zagotovljen tudi servis in rezervne dele! 👨‍🔧