Sprednji valji
X

Sprednji valji

Home/Vsa zastopstva/REGENT/Sprednji valji

Sprednji valji Regent

 

Uveljavljen sistem za profesionalno kmetijstvo!

Zlasti pri težkih tleh se je izkazala in uveljavila dodatna uporaba orodij za obdelavo tal v sprednjem priključku. Prednji paker ali prednji valj ne nadomešča samo sprednje uteži, temveč ustvarja idealno podlago za nadaljnjo pripravo sejalnice. Zmanjša se tudi zbijanje tal skozi sprednjo os traktorja.

Regent s čelnim pakerjem in rezalnikom ponuja dva uveljavljena sistema za profesionalno kmetijstvo. Medtem ko čelni paker deluje s pritiskom, prednji rezalnik prereže zgornjo plast zemlje.

Regent Front-Packer je sestavljen iz obročastega valja in orodij, ki se lahko prilagodijo vrsti tal. Veliki obročni profili zagotavljajo optimalno utrditev in delo brez zamašitve pri najrazličnejših vrstah tal. Poleg tega je prednji paker lahko opremljen z napravo za dodatne uteži za izredno težka tla. Še ena prednost: prednji obročast valj se lahko pritrdi na podrahljalnik Tukan kot sledilni valj.

S sprednjim rezalnikom dvovrstne valovite podložke zagotavljajo dober učinek drobljenja. Rezalna orodja so še posebej uporabna, kadar je velik delež organskih snovi ali ko delamo na vmesnem zelenju in na težkih tleh. S tem se izognemo tudi zamašitvam ali kupom ostankov polja z dolgimi vlakni. Vzmetno pritrditev vzmetnega zoba ali vibro-listov je mogoče pritrditi tudi pred dvovrstno pritrditvijo noža. Izvedba tipa "T" je prav tako opremljena z valjčkom v kletki kot globinsko vodilo na sledi. To nastavite ročno z vretenom.

Več informacij najdete na spletni strani podjetja Regent.

   Prenos kataloga >

Spletno povpraševanje

  • *
  • *
  • *
  • *

 

Kontakt

MEHANIZACIJA MILER d.o.o.
sedež podjetja na Ravnah na Koroškem

  • Dobja vas 4, 2390 Ravne na Koroškem
  • 02 82 31 555
  • info@mehanizacija-miler.si

Vsi kontakti (poslovalnice)